Gerard Vugts
Kriekenakker 40
5066 MK Moergestel
E-mail: vrm@gerard-vugts.nl
Tel: 013-5133939
Mob: 06-13147378

VCA

De VCA Cursus van 1dag

Steeds meer opdrachtgevers – zowel in het bedrijfslevens, als bij de overheid – vragen aan de poort van u en van uw medewerkers een VCA certificaat. Zonder een opleiding VCA krijgt u de opdracht niet en mogen u en uw werknemers niet aan de slag.
VCA in 1 dag speelt in op de vraag naar goed opgeleide werkgevers en werknemers. Wij verzorgen de verschillende VCA trainingen waarbij u in slechts één dag de opleiding volgt en het examen aflegt. Op korte termijn een VCA cursus volgen is bij ons altijd mogelijk.

VCA cursus

Wanneer u zich aanmeldt voor een VCA cursus bij ons, gaat binnen twee werkdagen het cursusboek naar u op de post. Zo kunt u zich thuis alvast inlezen en voorbereiden. Tevens raden wij u aan om een proefexamen te maken. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het VCA examen is samengesteld. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in die u ook in het echte examen kunt verwachten.
Op de cursusdag zelf wordt u om 09.00 uur verwacht. Tot ongeveer 16:00 uur wordt de lesstof behandeld. Tijdens deze training is er volop de ruimte om uw ervaringen te delen en uw vragen te stellen aan de instructeur.
Aansluitend aan de cursus wordt om 16:00 uur het examen afgenomen. Dit wordt verzorgd door een geheel onafhankelijke instantie.

Verschillende VCA cursussen

VRM biedt verschillende VCA opleidingen aan. Voor VCA cursussen of voor informatie over een In Company cursus bij uw organisatie:

  • VCA Basisveiligheid
  • VCA Voor Operationeel Leidinggevenden